Expertiseportaal van de Hogeschool Gent

Engels

Opleiding bachelor in de houttechnologie

Organisatie profiel

U zou graag uw kennis van Afrikaanse houtsoorten uitbreiden of opfrissen? U start met een nieuwe houtsoort in uw gamma en zoekt naar advies? Als nieuwkomer in de houtsector wilt u graag praktijkgerichte basiskennis over hout opdoen? De bijzondere Braziliaanse houtsoorten zijn nog een mysterie voor u? U wilt zien en meemaken hoe houtsoorten worden getest, geanalyseerd en vergeleken? …

Er leven tal van concrete vragen en er is een duidelijke behoefte aan navorming en advies in de houtsector. Het expertise- en dienstverleningscentrum houttechnologie speelt hier zeer graag op in!

Levenslang leren. De bedrijfswereld voelt duidelijk deze noodzaak aan. De dagopleidingen en adviesverleningen die de het dienstverleningscentrum houttechnologie  samen met Timber Training Center verzorgt zijn dan ook een succes.
Professioneel, praktijkgericht bijleren en gelijktijdig netwerken. Dit wordt door de deelnemende bedrijven ervaren als een werkelijke bijdrage voor hun groei!


De behandelde onderwerpen komen tot stand door individuele vragen uit de bedrijfswereld. Wij luisteren als houttechnologen zeer graag naar wat de bedrijfswereld  “bezig-hout”.

Voor meer informatie kan u terecht bij Reinhilde Vanlishout (reinhilde.vanlishout@hogent.be).

Contactinformatie

ID: 13324000