Expertiseportaal van de Hogeschool Gent

Engels

Faculteit Natuur en Techniek

  1. “Healthy Chocolate” sugar free and nutritional

    31/05/1831/05/18 - Melissa Camerlinck

    Dienstverlening: Vorming op maat - getarifeerd

  2. 3D prototyping

    3/10/1310/10/13 - Alexandra De Raeve, Joris Cools

    Dienstverlening: Getarifeerde dienstverlening

  3. 3D visualisatie van patronen

    1/10/1316/10/13 - Joris Cools

    Dienstverlening: Niet-getarifeerde dienstverlening

  4. AAS Zinkbepaling

    20/04/1610/05/16 - Heidi Van Limbergen, Nathan Van der Eecken

    Dienstverlening: Getarifeerde dienstverlening

  5. Actuele inzichten in de gluten- en lactoseintolerantie: theorie en praktijk

    5/01/165/01/16 - Jessie Callewaert

    Dienstverlening: Vorming op maat - getarifeerd

  6. Actuele inzichten in de lactose-en glucoseintolerantie

    10/01/1710/01/17 - Marijke Demeestere

    Dienstverlening: Vorming op maat - getarifeerd

  7. Advies aan certificatiecommissie Care4Quality

    1/05/1630/06/16 - Alexandra De Raeve

    Dienstverlening: Getarifeerde dienstverlening

  8. Advies voedingsetiket

    1/02/1828/02/18 - Melissa Camerlinck

    Dienstverlening: Getarifeerde dienstverlening

  9. Advies voedingsetiket (wettelijke vereisten)

    1/04/1830/04/18 - Melissa Camerlinck

    Dienstverlening: Getarifeerde dienstverlening

  10. Als eten moeilijk wordt... ondervoeding onderschat?

    7/01/167/01/16 - Marijke Demeestere

    Dienstverlening: Vorming op maat - getarifeerd

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...17 Volgende